Kalandtúra a legenergetikusabb Euro-Log csapattal


Az Euro-Log legfittebb munkatársai múlt szombaton egy rendkívüli kalandtúrán vettek részt, ahol festői környezetben mérkőztek meg különböző vállalatok csapataival az Év Outdoor Csapata címért. A lelkes csapatok 11 órakor indultak neki a 8 km-es túrának Csobánkáról.

A csapatok különböző kihívásokkal néztek szembe a túra során: sátor állítás bekötött szemmel, túraeszközök megnevezése tapintás alapján, gombagyűjtés függő helyzetben, szortírozás ehető és mérgező fajták szerint, és egy kifeszített acélsodronyon is át kellet jutnia a csapatnak, hogyha nem akarták a mocsárban tölteni a hétvégét.

A túra fáradalmait egy közös ebéddel pihenték ki a kirándulók, majd a program zárásaként következett a tombola sorsolás, ahol hasznos outdoor ajándékok kerültek kisorsolásra a jelenlévők között.

A túra eredménye a teljesített szintidők és a feladatokból szerzett pontszámok összesítéséből született meg. Öt fős csapatunk a szintidő tekintetében negyedik helyezettként ért célba, ami nem tükrözi teljesen a logisztikai szolgáltatások terén nyújtott teljesítményünket, de nagyon büszkék vagyunk kollégáinkra!